Archive for May, 2012

Alhamdulillah.. masih bernyawa lagi…

Assalamualaikum kawan-kawan, lama sungguh tak update wp ni… Kesian Wp ni bersawang dah… Mungkin kerana tiada cerita … atau mungkin tak mahu cerita…. atau mungkin tak sempat nak cerita….

Sebenarnya takde ape nak cerita…. hehehehe … Kehidupan Yan kebelakangan ini seperti biasa … tiada yang luar biasa.. Kondisi kesihatan juga setakat ini baik-baik sahaja… Kelihatan sihat walafiat… Kondisi dalaman? Ada sikit terganggu.. Lately selalu rasa down…

Why? Banyak perkara…. Susah nak cerita… Yer… Tak mahu cerita… Tapi orang selalu tengok kita dari luaran aje kan? Kalau masih bernafas dan boleh berjalan ke sana ke mari … maknanya Yan okayla…

Yan sekarang sedang berusaha untuk mendapatkan seorang lagi baby… Girl sudah tentunya… Walau bagaimanapun usaha masih belum membuahkan hasil… Doktor Pakar Wanita pun Yan dah jumpa … adalah dlm 3 kali ambil ubat hormon… Doktor kata Yan mengalami sindrom PCOS … Yes… banyak daripada sindrom itu menepati keadaan Yan sekarang .

Mungkin nak cuba kuruskan badan… dengan bersenam ringan .. maybe… pasal dah rasa mcm tak bole pregnant dah… frust setiap kali buat test… I’m not pregnant tapi Yan juga tak datang bulan… Badan semakin naik … Argh tensi bila memikirkannya…. Nasiblah ada suami yang memahami…

Imran excited bila tiap kali Yan g klinik pakar tu… Dan everytime Yan kene baring dan scan rahim… Die ingat ade baby girl…. Argh… Die excited sgt… Yan si kecik Kikim , masih manja… So, adalah pengubat hati ni….

Emm.. setakat tu je lah kot untuk hari ini.. buat masa ini… hehehehe … bubye…

Comments (2) »