Archive for 100% Cotton

cotton exclusive

Ini adalah entry sticky mode—- sila scroll ke bawah untuk entry terbaru

Okay, boleh dikatakan semua cotton embroidery telah habis dijual.. Alhamdulillah … thanks a lot kepada kawan-kawan yang sudi membeli… Di sini masih ada lagi cotton exclusive yang cantik-cantik dan sudah pasti lembut materialnya.. So, enjoy melihat pilihan-pilihan kain di sini .. sebarang pertanyaan boleh terus diajukan di bahagian comment, chat box kat tepi tu or email pada Yan di hunnybunny2707@yahoo.com

C001 – RM 200 / 3.5M / lerang 60″

C013 – RM200 / 3.5M / Lerang 60″

C014 – RM 200 / 3.5M / Lerang 60″

C015 – RM200 / 3.5M / Lerang 60″
C016 – RM200 / 3.5M / Lerang 60″

C018 – RM160 / 3.5M / Lerang 60″

B001 – RM140 / 4M
B008 – RM200
A007 – RM200

Advertisements

Comments (5) »

Lagi Untuk Dijual

B008 – RM200 / 4M
BOO7 – RM300/ 6M – SOLD
B006 – RM200 / 4M

B005 – RM200/ 4M – SOLD
B002 – RM140 / 4M – SOLD

B001 – RM 140 / 4M

B004 – RM 140 / 4M – SOLD

B003 – RM 140 / 4M – SOLD

Leave a comment »

Untuk Dijual – 100% Cotton

A 001 – RM200 / 4M – SOLD
A 002 – RM200 / 4M – SOLD
A 003 – RM140 / 4M – SOLD
A 004 – RM 200/4M – SOLD
A 005 – RM 200 / 4M – SOLD
A 006 – RM 140 / 4M – SOLD
A 007 – RM 200 / 4M
A008 – RM 140 / 4M – SOLD
A009 – RM 140 / 4M
A010 – RM140 / 4M – SOLD
A 011 – RM140 / 4M – SOLD
A 012 – RM 140 / 4M – SOLD
Kepada kawan-kawan sudi-sudilah kiranya membeli belah bersama Yan.. Setelah puas membeli untuk diri sendiri Yan nak mempelawa kawan-kawan sama-sama juga merasai keselesaan dan kesenangan menguruskan pakaian berasaskan 100% kain kapas.. Untuk permulaan, terdapat 2 jenis kain kapas yang Yan peragakan di sini.. Kepada semua penggemar kain kapas, sudi-sudikanlah PM Yan hunnybunny2707@yahoo.com sekiranya berminat… Okay…
* Thanks pada pembeli-pembeli semua.. seronok berurusan dengan kalian..

Comments (3) »

GILA KAIN COTTON

Biasela… boring2 hujung minggu g meraban kat MV.. kalu dah sampai MV tak sah kalau tak g Kamdar… Muahaha… Beli kain lagik… Ikutkan hati yang rakus ni, nak beli sume corak yang ade kat situ… Tolong… Saya GILA KAIN COTTON!

Yang warna Merah-Oren tu bli kat Kamdar…. Yang biru Putih tu kat Alta Mode Seksyen 13 shah Alam… kain 100% Cotton lawn dari Pakistan kene rendam dulu sebelum dipotong … ini nasihat jurujual tu… die kata, biar benang2 cotton tu merapat dengan menyeluruh… takut bila kita potong dulu, jahit, baru basuh… nanti baju jadi kecil…
Gile kan? Ok Mr hubby pun geleng2 je nengok kan perangai Yan ni…

Lagi satu, bunga pink tu bli kat Bandung .. Bile g bandung? End of April… Takde entry kan? Sebab Yan g sorang… ngan staf2 tempat keje je… Rugi Yan tak bli banyak patern… sebab kat sana murah daripada kat sini… Kire 4meter = Rp200,000… Kat sini kire RM 30++ / Meter… cotton lawn Pakistan lagi la mahal… RM65++/ Meter… Tapi kalau dah jatuh hati berapa pun Yan sanggupkan jugak beli….

Leave a comment »