Archive for Bacaan ku

Bacaan Yan terkini



Nape Yan baca buku ni? Yan nak pregnant lagi ke? or Yan dah pregnant? Sebenarnye Yan teringin sgt nak anak perempuan… So, thanks to Dell sebab kasik pinjam buku 40 minggu nan indah… dan Yan pun ade beli sedia melangkah ke alam baru… Beria-ia je kan? setelah di fikir2kan… Yan tak confirm nak usaha bila tapi yang pasti sebelum umur Yan 30tahun, Yan akan usaha untuk pregnant lagi… Dengan berbagai sumber yang ade, Yan akan usaha untuk Baby Girl… Tapi Yan gak kene plan betul2 supaya tak bersalin bulan Ramadhan lagi… jenuh nak mengganti… Tinggal 5 hari lagik… Insyaallah…

Buat masa ni Yan ambil ubat perancang… Dan Yan cukup takut tertinggal walau satu hari… Tapi semua yang berlaku dengan izin Allah… Tak gitu? …
Advertisements

Leave a comment »