Archive for bengang

makan hati bila…

Sedih or rasa tak best bila…..

1) Beli kain pasang, assistant tu tanya, ” tak beli sedondon dengan anak?”
* nak beli cemane? takkan diorg nak pakai baju bunga-bunga…
Yan jawap,
” Takpelah… takde anak perempuan…”

2) Kawan-kawan sibuk membelek sesuatu .. tapi tak panggil kite pun..
akhirnya , Yan sendiri tanya..
Kawan jawap,
” Takde, tadi Kak N bawak baju budak… tapi, baju budak pompuan.. tu yang tak panggil tu..”
Yan jawap,
” ooooo… patutla…” (sambil muncung 1″ dan berlalu pergi)

3) Bila tengok blog yang jual2 baju budak.. scroll sampai bawah, yang banyak, baju GIRL…

4) Bila Mama kemas-kemas almari dan terjumpa skirt anak -anak die / anak-anak buah perempuan yang lama-lama, dan dipakaikan pada anak-anak gue…Pastu Im wat muka sengih-sengih (ingat comel ke?)

Tu jela setakat ni.. buat gue makan hati jer..

Advertisements

Leave a comment »