Archive for hari keluarga

Hari Keluarga Mr. Hubby

gambor memula sampai
Hotel California – Eagles

Disebabkan kesuntukan masa, Yan tak sempat update selalu.. so, ni je ape yang sempat… secara marathon … ble panggil tu ke? Apape lah…

Cerita di Hari Keluarga Mr. Hubby aka Yasin … Tak jauh pun tempatnye .. kat Stadium Jugra…

Haritu, hujan agak lebat… for sure padang tu berselut beb…. Pagi2 lagi hubby dah g .. sebab ade Majlis Anugerah Khidmat Cemerlang PDKuala Langat… So Yan ngan Im tak ikut lagik… Kitorg stay kat umah Mak Yan… Ikut jadual, lepas mkn tghri.. Tapi tetiba dapat panggilan.. Hubby kate dah nak start… Adoiya… Yan lum mandi lagik…. Kelam kabut mandi. Siap2 hubby pun sampe… Sampai2 je… tngah acara Kanak2 umur 6 taun ke bawah…. Aisey… ujan plak… alamatnye Mamat ni .. takde makne la datang…

Dah tunggu punye tunggu… hujan pun berenti… Matahari pun menunjukkan sinarnye… Si Im ni ade satu perangai… tah sape die ikut… hehehe… tak ble la kene panas sket… dah nak berdukung plak… wahlau weh.. Mr. Hubby dah tentu turun padang…nampaknye Yan dah dapat satu acara sendiri… Acara mendukung anak sampai tidur… Dan takde gambor2 menarik dapat di snap.. Ade pun gambor hamper dan gambor hubby ngah karaoke.. Lelain? sendiri mau ingatla…

Leave a comment »