Archive for kereta

Berkat Kasih Sayang 3605

Berkat Kasih Sayang 3605 = BKS 3605

Ada apa dengan BKS 3605? Emm nak story kat sini … tu nombor erk.. bakal kenderaan Yan yang baru.. sebenarnye nak bli nombor 2206 sempena tarikh lahir Yan. Tapi dah ada orang beli. Jadi Yan beli nombor ni.. 3605 tarikh nikah Yan & Yasin…

Yan bagitau kat sini bukan nak bermegah-megah ye u all.. just nak berkongsi kegembiraan..

dah 6 tahun menyulam kasih dengan CERMAT dengan my lovely bambee kelisa …

tiba masanya Yan kene lepaskan… berpisah jua… sebenarnya sedih nak jual kete tu.. tapi disebabkan keperluan, Yan akur..

apa gantinya? Emmm… cuba la teka … siapa dapat jawab dengan betul, Yan bagi hadiah… hahahaha….

tapi, rakan sepejabat dan keluarganya tak ble jawab … sebab dah tentulah korang tau kan… tak aci ma…

Comments (19) »