Archive for tudung

Ariani?


Terus terang … Yan terpengaruh dengan gaya bertudung Mother In Law dan Sis In Law.. Memula tak tertarik pun nak menjejakkan kaki ke butik tudung terkenal ni.. Nak story pasal tudung chiffon kuning tu… My SIL dah pernah beli kat sini .. Bila MIL & SIL belek2 tengok macam bole tempah je kat tailor.. jadi diorg pun tryla wat.. bila dah siap, dan pakai dengan tiara ari*ni tu, jadila macam yang Yan pakai tu…hehehe… kalau kat butik tu tambah batu manik banyak2, harganya RM129.. tu yg paling simple kot… tapi yang Yan tempah ni , kos kain RM 12.25 (1/2M)+ tempah jahit RM8 = RM20.25 …. lu fikir sendirila …
* Tiara thai silk plak dapat 2 = RM69, tiara cotton pun 2 = RM69
* harap entry ini dapat menjawab soalan Pn. Dell…

Advertisements

Comments (5) »