Archive for wedding

My BFF Wedding

Zain & Acik (Linda)
Okay.. Dimulakan dengan cerita Sabtu lepas 12/12/2009 … Yan menghadiri majlis yang pertama setelah tamat tempoh berpantang.. Owh.. jgn kata apa-apa tentang muka Yan yang bagai dipam-pam… Kata kakak urut, Yan terlebih tido… Emm.. apa apa ajela…
Cerita tentang pengantin, sebenarnya both of them kawan Yan masa sekolah rendah dulu.. Kalau kata kawan sekolah rendah, it means, kawan Mr. Hubby gak.. Diorg ni ikut jejak langkah Yan dan Mr. Hubby.. Kawin dengan rakan sekelas.. Dah jauh merantau, belajar dan bekerja akhirnya rupa-rupanya jodoh didepan mata… Itulah ketentuan Allah.. nak kata apa kan…
Okay.. Yan g ngan Mr. Hubby dan Ammar sahaja… Disebabkan rumah MIL pun dekat dengan wedding place, MyMIL offer untuk jaga Asyraf.. So, setelah dibekalkan susu, Yan pun g la majlis ni… Kojap jo… 1 jam… Imran? Dio tak nak tinggal adik baby.. takut orang bawak lari.. padahal dah siap siap pakai sedondon ngan kitorang.. Sayang betul die kat adik baby..
Kengkadang my kakak saje menyakat die nak amik Ammar.. die bole kata ” amikla.. abang ada adik satu lagi..” tak heran dah ngan Ammar.. Sabo jela.. Tapi sebenarnya Ammar dan Imran sentiasa meRINDUi antara satu sama lain.. sebab, kalau salah sorang takde, mulala yang sorang lagi tanya.. Urgh.. kecik-kecik dah pandai tunjuk EGO…

Comments (3) »

Wedding Abg. Napi – Batu Berendam, Melaka

Makan gula-gula jer …
Berkepit jer mamat ni..

Kak Aja, Abg Napi, Kak Mas, Yan & Kak Shely

Sabtu lepas Yan & Family ke Batu Berendam Melaka.. Wedding sepupu .. Sblm ni kami menghantar pengantin ke Pahang. Bulan ni dirumah sepupu tu pulak.. Tema adalah merah.. Tapi disebabkan Yan takde baju merah (maternity punya) so Yan pakai baju pink..

Gerak dari Banting agak lewat.. 12:30 .. Lewat tu.. Macam-macam hal nak urus kalau beranak kecik ni… Bangun la pukul berapa pagi pun… tetap ade je halnya …Biasalah kan…

Leave a comment »