teruk nya saya

Assalamualaikum semua…

Dah lama tak menulis di sini. Kenapa? Yan takde hati nak tulis… plus.. takde ape nak cerita … menjahit pun dah lama cuti … takde masa… selalunya kalau dah memasak, yan tak usik mesin jahit. kalau dah menjahit, tak masaklah … teruk kan? memang…
Emm.. sekarang nak kata nak berhentikan hakim susu badan pun tak berapa usaha sbnrnya… nak biar die berhenti sendiri… susu pun dah tak banyak… tapi mamat tu memang kuat makan dan menyusu… bagi apa saja die makan je… pedas pun die ok… tapi takdela pedas sgt… kesian kat perut die tu…
lagi satu sebab malas nak update ni, Yan tak tau mana hilangnya icon nak letak gambar.. nak letak video.. hilang …macam mana… malas nak godek lelama … kalau sesiapa bole bgtau mcm mana nak timbulkan balik, pls let me know ya..
Adoi… kering idealah..nanti2 kita cerita lagi… tataaaaa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: